Over KWISJES

KWISJES staat bekend om de originele op maat gemaakte quizzen. Met een mix van kennisvragen, herkenningsrondes, humor en doe-opdrachten. KWISJES maakt ook veel gebruik van foto’s, tv- en filmfragmenten en muziek. Zowel online als op locatie.

KWISJES heeft jarenlange ervaring met het maken van verschillende quizzen. Zoals pubquizen, muziekquizzen, quizzen over specifieke thema’s en diverse online quizzen.

KWISJES maakt quizzen voor zeer uiteenlopende gezelschappen. Zo organiseert KWISJES quizzen voor kroegen, culturele organisaties, vriendengroepen, buurtverenigingen en diverse bedrijven.

Je kunt bij KWISJES zelf voor quizmaster te spelen, kiezen voor een online quiz, of de quiz laten presenteren door de ervaren, enthousiaste quizmaster van KWISJES zelf, Martijn de Laat.

“We kijken terug op een geweldige quizavond! Veel lol en daarnaast hebben we een prachtig bedrag opgehaald voor ons goede doel! (Roparunteam ‘T Halve Zolenlijntje).”

“De afgelopen tijd hebben mijn vriendinnen en ik genoten van de online quizen van KWISJES. Het was voor ons een leuke manier om elkaar even online te zien/spreken aangezien we over het hele land verspreid zitten en zelfs iemand in Vlaanderen er bij hebben zitten (Team Coopers Crossing).”

KWISJES staat bekend om het competitieve element, maar zeker om de gezellige, gemoedelijke sfeer van de quizzen. En om de leuke prijzen uiteraard!